Макаронні вироби підвищеної харчової цінності (Патент на корисну модель № 143119)
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Макаронні вироби підвищеної харчової цінності містять борошно пшеничне вищого ґатунку, порошок плодоовочевої сировини, воду. Як порошок плодоовочевої сировини містять порошок лушпиння цибулі.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, харчова цінність, pasta, nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 143119 UA, МПК А23L7/100 (2020.01) Макаронні вироби підвищеної харчової цінності / Дричик М. Ю., Чорна А. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u202000877 ; заявл. 12.02.2020 ; опубл. 10.07.2020, Бюл. № 13, 2020 р.