DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3191

Название: Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
Другие названия: The influence of supplements on the prolonged storage time of bread
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Silchuk, Tatiana
Ключевые слова: хліб
хлеб
bread
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
декстрины
malt extract
enzymes
staling process
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Сильчук, Т. А. Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. В.Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 56-58.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів. Показано, що в результаті використання житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл відбувається перерозподіл співвідношення вільної і зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий. The rye-malt extract and enzyme Novamyl influence on saving of freshness of bread and staling process. The technological instructions on application of rye-malt extract in a baking industry are designed. The usage in bough rye-malt extract and enzyme Novamyl to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3191
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bread_staling_process.pdf117,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback