Удосконалення технології східних солодощів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.

Опис

Ключові слова

пастильні вироби, нутрієнти, pastila products, біологічна цінність, nutrients, biological value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Несен, О. А. Удосконалення технологій східних солодощів / О. А. Несен, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 81.