Удосконалення технології східних солодощів
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.
Опис
Ключові слова
пастильні вироби, нутрієнти, pastila products, біологічна цінність, nutrients, biological value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Несен, О. А. Удосконалення технологій східних солодощів / О. А. Несен, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 81.