Удосконалення технології східних солодощів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.
Опис
Ключові слова
пастильні вироби, нутрієнти, pastila products, біологічна цінність, nutrients, biological value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Несен, О. А. Удосконалення технологій східних солодощів / О. А. Несен, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 81.