Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32335
Title: Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання
Authors: Вашека, Оксана Миколаївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Устименко, Ігор Миколайович
Keywords: масляні суміші
порошок з томатів та моркви
рентгеноструктурний аналіз
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
насіння кунжуту
Issue Date: 2020
Citation: Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання / О. М. Вашека, О. В Нєміріч. А. В. Гавриш, І. М. Устименко // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. – С. 169–172.
Abstract: Досліджено вплив сушеної харчової продукції на властивості масляної суміші впродовж зберігання. Методом рентгеноструктурного аналізу визначено вплив рослинних інгредієнтів на поліморфні перетворення гліцеридів жирової фази збагаченої масляної суміші при зберіганні за різних температур (0, 5,та -25С) впродовж 7 діб. Досліджено стійкість до окиснення та визначено мікробіологічні показники безпеки масляної суміші з сушеною харчовою продукцією та насінням кунжуту впродовж зберігання 8 діб
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32335
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tomato.pdf138.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.