Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, ресторанний бізнес, інноваційна діяльність, innovative activity, food industry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Михайленко, В. М. Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні / В. М. Михайленко, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 248.