Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, restaurant business, ресторанний бізнес, інноваційна діяльність, innovative activity, food industry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Михайленко, В. М. Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні / В. М. Михайленко, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 248.