Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, restaurant business, ресторанний бізнес, інноваційна діяльність, innovative activity, food industry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Михайленко, В. М. Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні / В. М. Михайленко, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 248.