Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

крохмаль тапіоки, борошно черемхи, борошно пшеничне, хімічний склад, амінокислотний склад, амінокислотний скор, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, біологічна цінність

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.03-31.03.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 30–33. (Technics and Technology, № 3).