Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

крохмаль тапіоки, борошно черемхи, борошно пшеничне, хімічний склад, амінокислотний склад, амінокислотний скор, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, біологічна цінність

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.03-31.03.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 30–33. (Technics and Technology, № 3).

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced