Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
крохмаль тапіоки, борошно черемхи, борошно пшеничне, хімічний склад, амінокислотний склад, амінокислотний скор, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, біологічна цінність
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.03-31.03.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 30–33. (Technics and Technology, № 3).