Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На підставі спектрометричних досліджень показано, що запропонована рецептурна композиція соусу емульсійного типу є агрегатно і седиментаційно стійким полідисперсоїдом з переважно емульсійною структурою.

Опис

Ключові слова

соус, емульгатор, Аюрведа, спектрометричний аналіз емульсія, sauce, emulsion, Ayurveda, spectrometric analysis, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу /О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Advancing in research and education : the XII th International scientific and practical conference, December 07-10, 2020. – La Rochelle, France : 2020. – P. 547–549.