Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
На підставі спектрометричних досліджень показано, що запропонована рецептурна композиція соусу емульсійного типу є агрегатно і седиментаційно стійким полідисперсоїдом з переважно емульсійною структурою.
Опис
Ключові слова
соус, емульгатор, Аюрведа, спектрометричний аналіз емульсія, sauce, emulsion, Ayurveda, spectrometric analysis, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу /О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Advancing in research and education : the XII th International scientific and practical conference, December 07-10, 2020. – La Rochelle, France : 2020. – P. 547–549.