Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На підставі спектрометричних досліджень показано, що запропонована рецептурна композиція соусу емульсійного типу є агрегатно і седиментаційно стійким полідисперсоїдом з переважно емульсійною структурою.
Опис
Ключові слова
соус, емульгатор, Аюрведа, спектрометричний аналіз емульсія, sauce, emulsion, Ayurveda, spectrometric analysis, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу /О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Advancing in research and education : the XII th International scientific and practical conference, December 07-10, 2020. – La Rochelle, France : 2020. – P. 547–549.