Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита»(2023) Кравчук, Софія ЛеонтіївнаДокумент Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Зварич, Євгеній СергійовичДокумент Документ Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва канелоні з рікотою та шпинатом для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Єлизавета МиколаївнаДокумент Удосконалення окремих елементів системи управління якості виробництва овочевої лазаньї для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Анна МиколаївнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»(2023) Шевченко, Владислав ОлександровичДокумент Документ Розроблення плану НАССР виробництва макаронів для оператора ринку ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Романюк, Костянтин ОлеговичДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва огірків маринованих для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»(2023) Ревуцький, Юрій ОлеговичДокумент Документ Документ Документ Розроблення системи управління безпечністю виробництва хліба «Пшеничний» для новоствореного оператора ринку ФОП «СПІВАК»(2023) Мухоєдова, Олександра ІгорівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Мороз, Вячеслав ВікторовичДокумент Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Мазанович, Тетяна Валеріївна