Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984)
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Склад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну
систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або
лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.
Опис
Ключові слова
морозиво, сухий знежирений молочний залишок, спиртова настоянка, ice cream, dry skim milk residue, alcohol tincture, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 143984 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Бондар М. В., Косіковський Н. В., Сіжко Д. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 2020 01229 ; заявл. 25.02.2020 ; опубл. 25.08.2020 ; Бюл. № 16, 2020 р.