Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984)
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну
систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або
лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.
Опис
Ключові слова
морозиво, сухий знежирений молочний залишок, спиртова настоянка, ice cream, dry skim milk residue, alcohol tincture, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 143984 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Бондар М. В., Косіковський Н. В., Сіжко Д. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 2020 01229 ; заявл. 25.02.2020 ; опубл. 25.08.2020 ; Бюл. № 16, 2020 р.