Прогнозування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів, пакованих у різний спосіб

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The article discusses the main factors restricting the storage of semi-cooked beef and pork, packed in vacuum and MAP. Based on the obtained results, the mathematical model of semifinished products storage was developed and its safety was proved. The obtained equations make it possible to predict the shelf life of meat products at any time with high accuracy. У статті розглянуто основні фактори, які обмежують зберігання натуральних напівфабрикатів з яловичини та свинини, пакованих у вакуум і МГС. На основі одержаних результатів побудовано математичну модель зберігання натуральних напівфабрикатів та доведено її безпечність. Отримані рівняння дають змогу прогнозувати терміни придатності м ’ясних продуктів з високою точністю у будь-який момент часу.

Опис

Ключові слова

МГС, математична модель, м ’ясні напівфабрикати, вакуум, зберігання, semi-cooked meat, vacuum, mathematical model, MAP, storage

Бібліографічний опис

Башкірова, А. К. Прогнозування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів, пакованих у різний спосіб / А. К. Башкірова, Л. І. Потапенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 6. – С. 42–48.

Зібрання