Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Title: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
Other Titles: Influence on properties electric spark discharges juice sugar production
Authors: Василів, Володимир Павлович
Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Слива, Юлія Володимирівна
Vasyliv, Vladimir
Gulyy, Ivan
Ukrainets, Anatoliy
Homichak, Lubomir
Dashkovskiy, Yuri
Olishevskyi, Valentin
Sliva, Yulia
Keywords: spark erosion
електроіскрове оброблення
электроискровая обработка
microflora
bactericidal effect
diffusion juice
мікрофлора
бактерицидний ефект
дифузійний сік
микрофлора
бактерицидный эффект
диффузионный сок
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2001
Citation: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.
Abstract: Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Приведены результаты исследований влияния электроискровых разрядов на очистку соков сахарного производства. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fOOD.pdf322.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.