Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Title: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
Authors: Василів, Володимир Павлович
Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Слива, Юлія Володимирівна
Keywords: spark erosion
електроіскрове оброблення
microflora
bactericidal effect
diffusion juice
мікрофлора
бактерицидний ефект
дифузійний сік
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2001
Citation: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.
Abstract: Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fOOD.pdf322.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.