Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва.
Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.
Опис
Ключові слова
spark erosion, електроіскрове оброблення, microflora, bactericidal effect, diffusion juice, мікрофлора, бактерицидний ефект, дифузійний сік, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.