Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва.
Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.
Опис
Ключові слова
spark erosion, електроіскрове оброблення, microflora, bactericidal effect, diffusion juice, мікрофлора, бактерицидний ефект, дифузійний сік, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.