Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Назва: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
Автори: Василів, Володимир Павлович
Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Слива, Юлія Володимирівна
Ключові слова: spark erosion
електроіскрове оброблення
microflora
bactericidal effect
diffusion juice
мікрофлора
бактерицидний ефект
дифузійний сік
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fOOD.pdf322.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.