Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасилів, Володимир Павлович-
dc.contributor.authorГулий, Іван Степанович-
dc.contributor.authorУкраїнець, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorДашковський, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorОлішевський, Валентин Вікторович-
dc.contributor.authorСлива, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2012-02-23T16:20:23Z-
dc.date.available2012-02-23T16:20:23Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationДослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectspark erosionuk_UK
dc.subjectелектроіскрове обробленняuk_UK
dc.subjectmicroflora-
dc.subjectbactericidal effect-
dc.subjectdiffusion juice-
dc.subjectмікрофлора-
dc.subjectбактерицидний ефект-
dc.subjectдифузійний сік-
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування-
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.titleДослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництваuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fOOD.pdf322.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.