Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33925
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК»
Authors: Андреєва, Марина Дмитрівна
Keywords: трюфельні тістечка з вишнями
система НАССР
програми-передумови
підприємство
виробництво
удосконалення
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Андреєва, М. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Дмитрівна Андреєва ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 126 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33925
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Andreieva Maryna Dmytrivna.pdf
  Restricted Access
14.29 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.