Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
трюфельні тістечка з вишнями, система НАССР, програми-передумови, підприємство, виробництво, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Андреєва, М. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Дмитрівна Андреєва ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 126 с.