Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

трюфельні тістечка з вишнями, система НАССР, програми-передумови, підприємство, виробництво, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Андреєва, М. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Дмитрівна Андреєва ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 126 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced