Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33936
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»
Authors: Божко, Анастасія Юріївна
Keywords: борошняні кондитерські вироби
заварні тістечка
система НАССР
програми-передумови
технологія
критичні контрольні точки
операційні програми-передумови
удосконалення
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Божко, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Юріївна Божко ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 190 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33936
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Bozhko Anastasiia Yuriivna.pdf
  Restricted Access
5.91 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.