Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, заварні тістечка, система НАССР, програми-передумови, технологія, критичні контрольні точки, операційні програми-передумови, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Божко, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Юріївна Божко ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 190 с.