Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, заварні тістечка, система НАССР, програми-передумови, технологія, критичні контрольні точки, операційні програми-передумови, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Божко, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Юріївна Божко ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 190 с.