Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

безалкогольний напій, безпечність, аналіз, показники безпечності, моніторинг, контроль, заходи, режим, технологія, система безпечності, НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Денисюк, А. Я. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Ярославівна Денисюк ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 142 с.