Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Денисюк, А. Я. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Ярославівна Денисюк ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 142 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By