Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/340
Title: Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону
Authors: Махинько, Валерій Миколайович
Бабіч, Оксана Вікторівна
Махинько, Людмила Василівна
Keywords: хліб
bread
рослини
плоди
овочі
норми харчування
plants
fruits
vegetables
standard nutrition
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Citation: Махинько, В. М. Дикорослі рослини - можливий шлях збалансування харчового раціону / В. М. Махинько, О. В. Бабіч, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – № 5. – С. 3-4.
Abstract: Статтю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону.
This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/340
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyk.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.