Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/340
Title: | Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону |
Authors: | Махинько, Валерій Миколайович Бабіч, Оксана Вікторівна Махинько, Людмила Василівна |
Keywords: | хліб bread рослини плоди овочі норми харчування plants fruits vegetables standard nutrition кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Махинько, В. М. Дикорослі рослини - можливий шлях збалансування харчового раціону / В. М. Махинько, О. В. Бабіч, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – № 5. – С. 3-4. |
Abstract: | Статтю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону. This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/340 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.