Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Статтю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону.
This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake.
This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake.
Опис
Ключові слова
хліб, bread, рослини, плоди, овочі, норми харчування, plants, fruits, vegetables, standard nutrition, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Дикорослі рослини - можливий шлях збалансування харчового раціону / В. М. Махинько, О. В. Бабіч, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – № 5. – С. 3-4.