Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної для оператора ринку ТДВ «М'ясокомбінат Ятрань»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

план HACCP, ковбаса варена "Лікарська", технологія виробництва, система управління безпечністю, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дорошенко, В. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної для оператора ринку ТДВ «М'ясокомбінат Ятрань» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олександрович Дорошенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 144 с.