Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної для оператора ринку ТДВ «М'ясокомбінат Ятрань»
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
план HACCP, ковбаса варена "Лікарська", технологія виробництва, система управління безпечністю, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дорошенко, В. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної для оператора ринку ТДВ «М'ясокомбінат Ятрань» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олександрович Дорошенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 144 с.