Удосконалення системи управління безпечністю виробництва булочки з маком на ПрАТ «Конотопський хлібозавод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

булочка з маком, система НАССР, програми-передумови, оператор ринку, нормативні документи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ковальова, А. Я. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва булочки з маком на ПрАТ «Конотопський хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Ярославівна Ковальова ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2020. – 117 с.