Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34173
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва булочки з маком на ПрАТ «Конотопський хлібозавод»
Authors: Ковальова, Аліна Ярославівна
Keywords: булочка з маком
система НАССР
програми-передумови
оператор ринку
нормативні документи
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Ковальова, А. Я. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва булочки з маком на ПрАТ «Конотопський хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Ярославівна Ковальова ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2020. – 117 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34173
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Kovalova Alina Yaroslavivna.pdf
  Restricted Access
2.15 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.