Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива безалкогольного для оператора ринку ПАТ «ПБК «Радомишль»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пиво, безалкогольне, безпечність, програми-передумови, НАССР, система, ДСТУ, удосконалення, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Мудрак, І. І. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива безалкогольного для оператора ринку ПАТ «ПБК «Радомишль» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ігор Іванович Мудрак ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 133 с.