Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива безалкогольного для оператора ринку ПАТ «ПБК «Радомишль»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пиво, безалкогольне, безпечність, програми-передумови, НАССР, система, ДСТУ, удосконалення, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Мудрак, І. І. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива безалкогольного для оператора ринку ПАТ «ПБК «Радомишль» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ігор Іванович Мудрак ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 133 с.