Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива безалкогольного для оператора ринку ПАТ «ПБК «Радомишль»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пиво, безалкогольне, безпечність, програми-передумови, НАССР, система, ДСТУ, удосконалення, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Мудрак, І. І. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива безалкогольного для оператора ринку ПАТ «ПБК «Радомишль» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ігор Іванович Мудрак ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 133 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced