Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
столове біле вино «Шардоне», система НАССР, виробництво, оператор ринку, небезпечний фактор, програми-передумови, обладнання, виноробство, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пошелюзна, А. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антоніна Ігорівна Пошелюзна ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 122 с.