Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
столове біле вино «Шардоне», система НАССР, виробництво, оператор ринку, небезпечний фактор, програми-передумови, обладнання, виноробство, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пошелюзна, А. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Антоніна Ігорівна Пошелюзна ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2020. – 122 с.