Інтенсифікація соління м’яса

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Запропоновано інтенсифікувати механічне оброблення шматків м’яса шляхом деформування його у вакуумі. Деформування відбувається у вібраційній установці циклічно, що прискорює процес засолювання м’яса порівняно з барабанними масажерами.
Proposed intensify machining pieces of meat by deforming it in a vacuum. Deformation occurs in vibrating cyclically, which accelerates the process of salting meat compared with drum massagers.

Description

Citation

Гуць, В. С. Інтенсифікація соління м’яса // В. С. Гуць, О. А. Коваль // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 36.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By