Інтенсифікація соління м’яса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано інтенсифікувати механічне оброблення шматків м’яса шляхом деформування його у вакуумі. Деформування відбувається у вібраційній установці циклічно, що прискорює процес засолювання м’яса порівняно з барабанними масажерами.
Proposed intensify machining pieces of meat by deforming it in a vacuum. Deformation occurs in vibrating cyclically, which accelerates the process of salting meat compared with drum massagers.

Опис

Ключові слова

барабанні масажери, соління м’яса, drum massager, salting meat, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Інтенсифікація соління м’яса // В. С. Гуць, О. А. Коваль // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 36.