Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено спектри пряників на ізомальтитолі, мальтитолі, еритритолі. Встановлено: спектри пряників на мальтитолі та ізомальтитолі майже не відрізняються, спектри пряника на еритритолі мають відмінності The spectra of gingerbread on isomaltitol, maltitol, erithritol were studied. Installed: the spectra of gingerbread on maltitol and isomaltitol are similar, gingerbread spectra on erythritol have differences.

Опис

Ключові слова

пряники, ізомальтитол, мальтитол, еритритол, спектри, довжина хвилі, gingerbread, isomaltitol, maltitol, erithritol, spectra, wavelength, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Дослідження спектрів пряників, виготовлених із застосуванням цукру білого та цукрозамінників / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко, А. С. Донець // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 107-108.