Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425
Title: | Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» |
Authors: | Фалілеєва, Катерина Сергіївна |
Keywords: | сир кисломолочний нежирний органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю НАССР кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Фалілеєва, К. С. Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Фалілеєва ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 114 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Falileieva Kateryna Serhiivna.pdf Restricted Access | 3.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.