Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425
Title: Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод»
Authors: Фалілеєва, Катерина Сергіївна
Keywords: сир кисломолочний нежирний
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Фалілеєва, К. С. Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Фалілеєва ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 114 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Falileieva Kateryna Serhiivna.pdf
  Restricted Access
3.07 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.