Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод»

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сир кисломолочний нежирний, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Фалілеєва, К. С. Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Фалілеєва ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced