Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425
Назва: | Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» |
Автори: | Фалілеєва, Катерина Сергіївна |
Ключові слова: | сир кисломолочний нежирний органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю НАССР кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Фалілеєва, К. С. Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Фалілеєва ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 114 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425 |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Falileieva Kateryna Serhiivna.pdf Restricted Access | 3.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.