Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФалілеєва, Катерина Сергіївна-
dc.date.accessioned2021-06-10T08:16:35Z-
dc.date.available2021-06-10T08:16:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФалілеєва, К. С. Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Фалілеєва ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 114 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34425-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсир кисломолочний нежирнийuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністю НАССРuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleУдосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Falileieva Kateryna Serhiivna.pdf
  Restricted Access
3.07 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.