Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сир кисломолочний нежирний, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Фалілеєва, К. С. Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Фалілеєва ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 114 с.