Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34429
Title: | Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» |
Authors: | Харченко, Оксана Володимирівна |
Keywords: | булочка «Шкільна» хлібобулочні вироби підприємство технологія система НАССР програми-передумови виробництво ДСТУ обладнання запобіжні заходи кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Харченко, О. В. Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Володимирівна Харченко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 123 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34429 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Kharchenko Oksana Volodymyrivna.pdf Restricted Access | 4.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.