Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34429
Title: Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Authors: Харченко, Оксана Володимирівна
Keywords: булочка «Шкільна»
хлібобулочні вироби
підприємство
технологія
система НАССР
програми-передумови
виробництво
ДСТУ
обладнання
запобіжні заходи
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Харченко, О. В. Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Володимирівна Харченко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 123 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34429
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Kharchenko Oksana Volodymyrivna.pdf
  Restricted Access
4.21 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.