Удосконалення системи НАССР виробництва спреду для оператора ринку ПП «Імперіал плюс»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

молоко, спред, технологія виробництва, система управління безпечністю, ПП «Імперіал плюс», технологічне обладнання, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шиш, Р. Ю. Удосконалення системи НАССР виробництва спреду для оператора ринку ПП «Імперіал плюс» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Руслана Юріївна Шиш ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2020. – 149 с.