DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/346

Название: Використання лактулози при виробництві кексів
Другие названия: Using of lactulose in the production of cakes
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Лазоренко, Наталія Петрівна
Dorohovich, Antonella
Lazorenko, Natalia
Ключевые слова: лактулоза
пребіотик
функціональний харчовий продукт
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
пребиотик
функциональный пищевой продукт
lactulose
prebiotic
functional food product
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Дорохович, А. Н. Використання лактулози при виробництві кексів / А. Н. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. - № 2. – С. 3-5.
Краткий осмотр (реферат): У даній статті представленні результати досліджень впливу концентрату лактулози «Лар» при виробництві кексів на їх структурно-механічні та органолептичні показники тіста і готових виробів. В данной статье представлены результаты исследований влияния концентрата лактулозы "Лар" при производстве кексов на их структурно - механические и органолептические показатели теста и готовых изделий. This article presents the results of studies of the impact of lactulose "Lar" concentrate in the production of cakes to their structural and mechanical properties and organoleptic parameters of dough and finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/346
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
lactulose_cake_production.pdf175,16 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback