Борошно зеленої гречки як поживне середовище для заквасок спонтанного бродіння.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі викладено особливості використання борошна зеленої гречки в якості живильного середовища для розведення закваски спонтанного бродіння. Звернено увагу на харчову цінність борошна, особливості циклів розведення та поновлення гречаної закваски, наведено показники якості (органолептичні та фізико-хімічні) та зроблено відповідні висновки.The peculiarities of using green buckwheat flour as a nutrient medium for dilution of spontaneous fermentation are presented in the paper. Attention is paid to the nutritional value of flour, features of cycles of cultivation and renewal of buckwheat leaven, quality indicators (organoleptic and physicochemical) are given and appropriate conclusions are made.

Опис

Ключові слова

хлібні вироби, борошно зеленої гречки, харчова цінність, закваска спонтанного бродіння, технологічний процес, показники якості, bread products, green buckwheat flour, nutritional value, leaven of spontaneous fermentation, technological process, quality indicators, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Гетьман, І. Борошно зеленої гречки як поживне середовище для заквасок спонтанного бродіння / І. Гетьман, І. Кухаренко, Л. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. –Ч. 1. – С. 122.