Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34689
Title: Дослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництва
Authors: Ковальчук, Володимир Петрович
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Олійник, Світлана Іванівна
Keywords: лікеро-горілчане виробництво
distillery production
закупорювальні засоби
corking
якість
quality
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2019
Citation: Ковальчук, В. П. Дослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництва / В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, С. І. Олійник // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 94.
Abstract: Встановлено, що необхідно проводити оцінку якості закупорювальних засобів за органолептичними та фізикохімічними показниками водно-спиртового настою або їх окремих елементів. It is established that it is necessary to evaluate the quality of the closures by the organoleptic and physicochemical parameters of the water-alcohol infusion or their individual elements.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34689
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zakupor.pdf147.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.