Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34702
Title: Перспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукції
Authors: Олійник, Світлана Іванівна
Тарасюк, Леся Анатоліївна
Острик, Олександр Миколайович
Самченко, Ірина Олександрівна
Keywords: лікеро-горілчана продукція
liqueur-vodkas beverages
стабілізація
stability
очищення
purification
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2019
Citation: Перспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукції / C. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк, О. М. Острик // Topical issues of the development of modern science : abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. – Sofia : ACCENT, 2019. – P. 175–179.
Abstract: Якість кінцевої продукції лікеро-горілчаного виробництва залежить від водоготування, обробки водно-спиртової суміші, стабілізації, сировини та основних інгрідієнтів. The quality of the final liqueur-vodkas beverages depends on water preparation, water-alcohol mixture treatment, stabilization, raw materials and essential ingredients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34702
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf139.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.