Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі окреслено перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини.

Опис

Ключові слова

нові продукти, вторинна молочна сировина, new foods, secondary milk raw materials, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, В. Г. Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини / В. Г. Дейниченко, Т. В. Кравченко, Л. Г. Дейниченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 178.