Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі окреслено перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини.
Опис
Ключові слова
нові продукти, вторинна молочна сировина, new foods, secondary milk raw materials, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дейниченко, В. Г. Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини / В. Г. Дейниченко, Т. В. Кравченко, Л. Г. Дейниченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 178.