Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті доведено доцільність використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів.

Опис

Ключові слова

молочно-білковий концентрат з пюре калини, оздоблювальний кондитерський напівфабрикат, milk-protein concentrate with viburnum puree, confectionery decorating semi-finished products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Л. Г. Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів / Л. Г. Дейниченко, Д. О. Буряк // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2020. – С. 247.